Home $ Product $ Zuidwal

 

Zuidwal

Zuidwal

 185,00 790,00 Incl. BTW

Naadloos fotobehang van de Zuidwal in iconisch ‘s-Hertogenbosch. Een prachtig aanzicht van een van de verdedigingswallen, de Zuidwal. Ook beschikbaar zijn de Bossche Markt, Binnendieze, Korenbrugstraat en de Sint-Janskathedraal. Allemaal fantastische, naadloze fotobehangen.

Dit fotobehang is de perfecte manier om een vleugje 's-Hertogenbosch in huis te halen. Het iconische uitzicht op een van de verdedigingsmuren zal zeker indruk maken op de gasten. Het zorgt er ook voor dat je jezelf thuis voelt. Of je nu op dit moment in 's-Hertogenbosch bent of juist niet. Gedrukt op hoogwaardig canvas, geeft het je kamer een extra vleugje klasse en elegantie. Het vormt een uitstekende blikvanger in elke ruimte.

"Voor een deel kun je je vanaf de Zuidwal nog een voorstelling maken hoe de middeleeuwse stad Den Bosch verdedigd werd. Vanaf hoge stadsmuren moesten de Bosschenaren in staat zijn een potentiële vijand te verhinderen via de drassige omgeving en de brede stadsgracht de vestingstad te naderen. Aan de andere zijde van de stadswal stonden op sommige plaatsen huizen, maar deze zouden later gesloopt worden bij de verbreding van de wallen. In de periode 1520-1540 werden er bij de Weversplaats, de Oude Hulst en de Beurdsestraat voor dat doel huizen afgebroken. Er kwam een hoogteverschil tussen de wal, in dit geval de Zuidwal, en de verder weg gelegen huizen." ~ Alles over de Zuidwal in 's-Hertogenbosch

Personaliseer je woonkamer, keuken, slaapkamer, thuiskantoor of toilet met dit naadloze fotobehang van hoge kwaliteit.

  • 330 gr/m2
  • UV-bestendig
  • Water- en krasvast
  • Naadloos
  • Indoor / Outdoor