Home $ Product $ Korenbrugstraat

 

Korenbrugstraat

Korenbrugstraat

 185,00 790,00 Incl. BTW

Naadloos fotobehang van de Binnendieze in iconisch ‘s-Hertogenbosch. De gezelligheid van de Korenbrugstraat in historisch Uilenburg. Ook beschikbaar zijn de Bossche Markt, Zuidwal, Binnendieze en de Sint-Janskathedraal. Allemaal fantastische, naadloze fotobehangen.

Met dit unieke behang haal je nu een stukje geschiedenis in huis. De Korenbrugstraat was tot 1969 een doorgaande weg in 's-Hertogenbosch. Vandaag de dag is het een gezellige geplaveide straat, een die perfect is voor het toevoegen van een vleugje gezelligheid aan elke kamer. Het uitzicht biedt een ontspannen sfeer op de volle terrasjes zoals Café m'n Tante en in de verte café Reinders (ons echte Bavaria café), of de oude locatie van fietsenwinkel Kemps.

De Uilenburg staat bekend om haar talrijke terrasjes, sfeervolle hotels en unieke boetiekjes. Het is een bijzonder wijkje, een inkijk in het rijke verleden van 's-Hertogenbosch. Met de opstapplaats van de Binnendieze van Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch in de buurt, leer je dit verleden extra op een hele bijzondere manier kennen. Geniet met dit behang van de smeltkroes van de hoofdstad van Noord-Brabant.

Personaliseer je woonkamer, keuken, slaapkamer, thuiskantoor of toilet met dit naadloze fotobehang van hoge kwaliteit.

  • 330 gr/m2
  • UV-bestendig
  • Water- en krasvast
  • Naadloos
  • Indoor / Outdoor